Zondag weer aan de start

De vergadering van augustus was bij Lia. Voordat die vergadering daadwerkelijk begon, las Lia een bedankberichtje voor van Kira Abbenhuijs, wielermiss bij de Ronde van Pijnacker: ze had een geweldige dag beleefd. Wielrennen in Pijnacker-Nootdorp leeft.

Evenementen
De tweedaagse van Bergen op Zoom is geëvalueerd en er zijn altijd verbeterpunten. Tijdens de vergadering hebben we geconstateerd dat de Stayokays in Heemskerk en Arnhem vol zitten tijdens ons standaardweekend in 2020. De datum staat daarom voorlopig vast op 16 en 17 mei 2020. Een alternatief in de vorm van een kampeerboerderij of eigen tent is ook besproken, maar organisatorisch niet wenselijk.

Zaken tussen de spaken
Op 12 september is het zover. We rijden die donderdagmiddag met de gouden sponsoren een route van een kleine 100 km. Zaken bespreken terwijl we een mooie route fietsen. We verwachten nog een reactie van enkele sponsoren. Het verslag volgt in de volgende ‘Uit de bestuurskamer’.

Seizoenafsluiting
Na de laatste Vossenjacht op 10 november zullen we het seizoen afsluiten. Met onder meer de prijsuitreiking van de verschillende disciplines wordt het weer een gezellige middag. Zet de datum alvast in je agenda.

9.00 uur starten
De zondagsritten met vertrek om 9 uur worden minder goed bezocht dan verwacht. Dit is met de Houtlijn-mannen besproken en we gaan deze routes anders aanpakken. Enkele leden van de 9.00 uur groep blijken deze routes wel te willen maken. Kees van der Helm pakt dit verder op.

Jeugd
Jeugdland was weer een succes! De huurfietsen waren door jeugdleden ingeleverd (en zijn inmiddels ook weer uitgedeeld). We waren er drie dagen en het is genieten als je ziet hoe enthousiast de kinderen zijn die graag als een echte wielrenner op de racefiets stappen. Misschien moet ik wel zeggen dat de begeleiders van TCP nog enthousiaster zijn dan de kinderen zelf. Ook dit jaar zijn weer nieuwe leden ingeschreven. De uitdaging zal zijn of we voldoende huurfietsen hebben, ondanks de 5 nieuw fietsen van begin dit jaar. Ik noem het maar een luxeprobleempje. TCP staat in elk geval weer op de kaart bij de jeugd.

De vakantie is voorbij, maar het weer helpt goed mee om mooie ritten te rijden. Zondag allemaal weer aan de start.

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *