Weer elke week op pad met TCP

Gelukkig weer op de pedalen met TCP. Wat een opluchting dat we weer samen op pad kunnen. Uiteraard blijven de spelregels van 1,5 meter zeer belangrijk. In Nederland moeten we aanscherping van coronaregels altijd vermijden. Daar moeten wij zelf ook een bijdrage aan leveren.

Op 13 juli stond er ook weer een bestuursvergadering op de agenda. Dat is ook weer prettig. Even samen komen om toch weer wat zaken door te nemen. 
Zo hebben we een datum geprikt om de Algemene Ledenvergadering coronaproof te organiseren. 21 september staat voorlopig op de agenda. Met het huren van de sporthal moeten we toch onze jaarlijkse bijeenkomst kunnen organiseren. Via de website en middels inschrijvingen aan de inschrijftafel zullen we proberen in te schatten wie aanwezig zal zijn tijdens de ALV.

We hebben het al in de kranten kunnen volgen. De Ode aan Jan Janssen toertocht, op 29 augustus gaat door. “Natuurlijk gaan we het organiseren”, was de reactie van Radiante Sport!. “We hebben er alle vertrouwen in om een toertocht te rijden, die voldoet aan de richtlijnen van de overheid en de NTFU.” Uitgerekend op de dag van de eerste etappe van de Tour de France 2020 wordt vanuit de Jan Janssen sporthal gestart. Bij terugkeer in de RKDEO-kantine is beeld en geluid van de etappekoers. Ga naar den website van Ode aan Jan Janssen en schrijf je in. Het wordt bijzonder!

Tijdens de vergadering van 13 juli hebben we als bestuur stilgestaan bij het ziektbed van Sandra van Rijn. Een onderwerp dat we toch moeten laten passeren. Als ze komt te overlijden, wat moeten we dan als bestuur en vereniging doen. Inmiddels weten we allemaal hoe snel het is gegaan en wat het onvermijdelijke was.
De bijdrage van TCP aan het afscheid van Sandra op maandag 27 juli was warm en onvergetelijk. Kippenvel bij het aanzien van zoveel leden die op de fiets afscheid van haar hebben genomen. Eerder is er al een verslag gepubliceerd op de site. Ongelofelijk veel dank voor alle inzet.

Rest mij namens het bestuur nog iedereen een hele fijne vakantie te wensen. Houd de website van TCP in de gaten voor het vervolg op het seizoen 2020, waarbij we weer elke zondag met TCP op pad kunnen, eerst tijdens de clubritten en vanaf 30 augustus weer volgens het toerschema.

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *