Volop kilometers maken in laatste weekend augustus

Uiteraard onder voorbehoud, maar de vooruitzichten op aangenaam fietsweer in het laatste weekend van augustus zijn zeker niet ongunstig. Dat komt goed uit, want op zondag 29 augustus pakt Toerclub Pijnacker het toerschema weer op met het rondje Polsbroekerdam (115 km). Een dag eerder wordt de tweede editie gereden van de Ode aan Jan Janssen, waar TCP bij betrokken is.

Zoals bekend is de toercommissie van TCP ook dit jaar verantwoordelijk voor de route van de Ode aan Jan Janssen. De voormalige Tour de France-winnaar uit Nootdorp heeft zelf echter ook input gegeven voor verdere verbetering van de toertocht van 100 km. De start is dit jaar bij restaurant Buytenhout aan de Dobbeplas in Nootdorp.
De medewerking van TCP resulteert in een korting op het inschrijfgeld. Leden betalen geen € 25,- maar € 20,- voor deelname. Let op: deze regeling geldt uitsluitend bij voorinschrijving, dus niet op zaterdag 28 augustus zelf. Inschrijven kan via de website www.odejanjanssen.nl. Kortingscode is: Earlybird2021.

Herstart TCP-toertochten
Een dag later staat er weer een georganiseerde TCP-toertocht op het programma. We zoeken zondag 29 augustus de provinciegrens tussen Zuid-Holland en Utrecht op, met als meest oostelijke punt Polsbroekerdam. Houd de website komende week in de gaten voor het gpx-bestand van de route en voor de laatste informatie over onder andere de koffiestop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *