Uitdelen nieuwe TCP-kleding coronaproof op 9 januari

Zoals eerder toegezegd en gecommuniceerd wordt op zondag 9 januari de nieuwe kleding van Toerclub Pijnacker uitgedeeld aan de leden en de kledingsponsoren. Het zal niet verbazen dat dit alleen kan binnen de coronamaatregelen van het Kabinet. Het wordt geen gezellige verenigingsactiviteit zoals gehoopt, maar het belangrijkste is dat iedereen op tijd het nieuwe tenue heeft. Lees onderstaande informatie goed door en informeer ook clubgenoten.

Wat gaan we doen?
Voor het uitdelen van de kledingsetjes kiezen we voor het systeem van ‘click & collect’, zoals ook winkels dat doen. Dat betekent dat we tijdsblokken van een half uur maken, waarbij de leden worden ingedeeld op achternaam. De wachtrij is voor Het Baken, bij de deur staan vrijwilligers van TCP om mensen gedoseerd binnen te laten. Binnen staat een team in de startblokken om de tasjes met kleding zo snel mogelijk uit te delen. Verzoek is om Het Baken vervolgens door de zijdeur te verlaten. Voor het Nieuwjaarsgevoel trakteren we bij de uitgang iedereen op een oliebol. De horeca is vanwege de lockdown gesloten, dus ook de bar van Het Baken is dicht.

Hoe laat?
Het streven is om op zondag 9 januari tussen 10.00 en 12.00 uur alle kleding uit te delen. Dat doen we volgens de volgende indeling:

Blok 1: van 10.00 uur tot 10.30 uur – achternamen beginnend met A en B
Blok 2: van 10.30 uur tot 11.00 uur – achternamen beginnend met C t/m I
Blok 3: van 11.00 uur tot 11.30 uur – achternamen beginnend met J t/m P
Blok 4: van 11.30 uur tot 12.00 uur – achternamen beginnend met Q t/m Z

Overige informatie
De kledingcommissie verzoekt leden die verhinderd zijn op zondagmorgen 9 januari om een ander lid van TCP te vragen om de kleding mee te nemen! Het verzamelen van de kleding en het samenstellen van de tasjes per TCP’er is zorgvuldig gebeurd. Desondanks is een foutje niet uit te sluiten. Controleer thuis of de inhoud van het tasje klopt met de bestelling. Geef zo snel mogelijk door als er een verkeerd kledingstuk is geleverd, dan kunnen we dat zo spoedig mogelijk rechtzetten. Kledingsponsoren (Gouden en Dubbel Gouden sponsoren) die zelf hun kleding gaan verdelen, kunnen op zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur hun doos met de nieuwe TCP-tenues ophalen.

De eveneens voor 9 januari geplande Katertocht en Nieuwjaarsreceptie gaan vanwege corona helaas ook dit jaar niet door.

Tot slot
Bestuur en kledingcommissie hopen veel leden te verwelkomen op 9 januari. Vervolgens is het te hopen dat het weer het toe laat om snel in de nieuwe kleding te kunnen fietsen. Uiteraard hopen we vooral ook dat de coronapandemie spoedig onder controle is, zodat we begin februari kunnen beginnen met de opbouwtochten en de vossenjachten!

Roger Abbenhuijs

One thought to “Uitdelen nieuwe TCP-kleding coronaproof op 9 januari”

  1. Hoi Roger
    Wie komen in aanmerking voorde kledij
    Ik heb niks besteld want ik vind de oude kleding d nog prima.
    Neem niet aan datde kleding wordt uitgedeeld foor de sponsors

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.