Tweedaagse Heemskerk Afgelast

De gevolgen van het Corona-virus zijn voor iedereen voelbaar. Helaas heeft de evenementencommissie moeten besluiten de Tweedaagse naar Heemskerk niet door te laten gaan.

Deze beslissing is niet gemakkelijk, een Tweedaagse hoort immers bij de traditie van TCP, maar op dit moment kunnen wij geen andere beslissing nemen. Gezien allerlei ontwikkelingen rond het Corona-virus zijn er teveel onzekerheden.

Op korte termijn is een deadline om de accommodatie te boeken. Er zijn nogal wat leden die twijfelen om wel of niet aan te melden. Dat is ieder jaar het geval en met actieve promotie lukt het ons altijd wel om een leuk aantal mensen bijelkaar te krijgen. Het stilleggen van de activiteiten op de zondagen tot en met 6 april 2020 en het niet doorgaan van de Algemene Ledenvergadering maakt dat we deze promotie niet kunnen doen. Hoeveel kamers boeken we dan?

Daarnaast is het nog niet zeker of de maatregelen tegen die tijd soepel genoeg zijn om überhaupt de tocht(en) te fietsen. Kortom te veel risico’s die we namens TCP niet kunnen lopen.

De evenementencommissie denkt de komende periode na of er in 2020 een alternatief voor de Tweedaagse kan worden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 2-daagse rondom Pijnacker. Op een zaterdag met een gezellige afsluiting en zondag gewoon onze clubrit zoals we gewend zijn. We houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

Diegenen die zich inmiddels hebben aangemeld en ook al de betaling hebben gedaan, krijgen het bedrag uiteraard zo spoedig mogelijk op hun rekening terug gestort.

Groeten namens de Evenementencommissie,

Derek