Toertocht Ode aan Jan Janssen

Uit de bestuurskamer:

In de sport kan het anders lopen

De Olympische Spelen houden ons bezig. De verwachtingen waren hoog gespannen, we zouden wel even de gouden medailles ophalen. Bij het wielrennen liep dat in het begin even anders. Annemiek van Vleuten dacht goud te hebben bij het wegwielrennen en een val van Mathieu van der Poel bij het mountainbiken. De verwachtingen moesten bijgesteld worden, maar uiteindelijk haalde van Vleuten toch haar gouden plak binnen én was er een knap verdiende zilveren medaille voor Tom Dumoulin.  

Er is ander goed nieuws: nog steeds fietsen we ons rondje op zondagmorgen. Met de start om 8.00 en 9.00 uur vanuit het Baken met aangepaste groepen kunnen we toch samen rijden. Niets is zeker, zo zie je maar op de Olympische Spelen, maar het samen fietsen is voorlopig gelukt.

Complete Ode aan Jan Janssen

In het laatste weekend van de vakantie staat de Ode aan Jan Janssen op de planning. 28 augustus start de toertocht vanuit restaurant Buytenhout in Nootdorp, Het wordt een mooie rit met bij terugkomst een feestje op het strand.

Zoals eerder gemeld, heeft TCP zich hard gemaakt voor een mooie route. De route is volledig uitgezet en is voor iedere renner op zijn of haar tempo te rijden. De organisatie heeft zich ingespannen om het evenement zo compleet mogelijk te organiseren. Alle vergunningen zijn verleend en de koffie met appeltaart staat op je te wachten. Uiteraard mag een goodiebag niet ontbreken.

Ga naar de site van Ode aan Jan Janssen, www.odejanjanssen.nl, en schrijf je vandaag nog in. TCP is zaterdag 28 augustus aanwezig, jij toch ook?

Voor nu wens ik je een fijne vakantie!

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.