Tijd om uit de startblokken te komen…

In januari de eerste bestuursvergadering van 2019. Een bijzondere vergadering, want ‘we gaan het dit jaar rustig aan doen’. Vandaar ook maar één agendapunt: de Algemene Leden Vergadering van 18 maart 2019. Zet hem alvast in je agenda.

Verder is ervoor gekozen om ‘met de benen op tafel’ onze successen van 2018 te memoreren en de verbeterpunten voor 2019 op te pakken. Zonder agenda. Het was gezellig en dat moeten we ook uitstralen naar de leden. We hebben een prachtige club.

Oog hebben voor de jeugd en de begeleiding zal ook dit jaar weer aan de orde zijn. Met een training voor alle begeleiders willen we de jeugd meer aandacht kunnen geven. Begin van het seizoen wordt hiermee gestart.

Vorig jaar hebben we een aantal zaken voor het voetlicht gebracht en dat wordt dit jaar verfijnd. Aandacht voor efficiënter vergaderen, communicatie verbeteren, maar vooral ook continueren. Het eindejaarfeest wordt wederom in het Baken gehouden; dat was het afgelopen jaar zeer goed geslaagd. Als de aanvangstijden wat beter worden gecommuniceerd, verwachten we nog meer leden.

We zijn voornemens er een mooi jaar van te maken. Als de zon weer lekker schijnt, kunnen we prachtige kilometers toeren. Deze winter zijn weer nieuwe fietspaden gezocht en nu is het al zover, 3 februari gaan we weer van start met vossenjagen en de opbouwtochten.

Wij zijn er klaar voor. Tot zondag, dan kunnen we weer uit de startblokken!

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Een gedachte over “Tijd om uit de startblokken te komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *