Start clubritten en afscheid van Sandra

Aanstaande zondag, 26 juli, start de serie van vijf clubritten vanaf het Baken (dus niet vanaf het Parochiehuis). Alle clubritten starten om 8.00 uur. Komende zondag en vooral de maandag daarna zullen voor een belangrijk deel in het teken staan van het afscheid van ons jonge, actieve TCP-lid Sandra van Rijn (zie onderstaand bericht).

Voorafgaand aan de clubritten wil Tessa van Halem, schoonzus en vriendin van Sandra, wat over haar zeggen. Vriendelijk verzoek aan alle aanwezigen om pas na de woorden van Tessa op de fiets te stappen voor de groepsrit naar keuze.

Op maandag 27 juli is het afscheid van Sandra. De afscheidsbijeenkomst bij Lijm en Cultuur aan de Rotterdamseweg 272 in Delft is vanwege de coronorichtlijnen slechts door een beperkte groep bij te wonen. Zij hebben daar een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen. Het afscheid is vanaf 13.15 uur echter ook te volgen via een livestream: www.vdhuz.nl/uitvaarten/sandra-van-rijn. Dat kan uiteraard thuis, maar de mogelijkheid bestaat ook om dit te doen met meerdere TCP-ers in Het Baken in Pijnacker (open vanaf 12.30 uur). Verzoek is om op de racefiets en in clubtenue te komen, want na de afscheidsdienst fietsen de toerclubleden vervolgens naar Lijm en Cultuur in Delft (vertrek Baken rond 15.00 uur) om Sandra te begeleiden op haar laatste tocht naar crematorium Hofwijk aan de Delftweg 230 in Rotterdam! Het bestuur hoopt op een mooie groep TCP-ers die hebben gefietst met Sandra, met Sander of met Isabel, die Sandra kennen van een interview voor de Zadelpen, of een andere reden hebben om aanwezig te zijn bij dit veel te vroeg afscheid!


Aansluiten kan dus op verschillende tijdstippen: 13.00 uur in het Baken in Pijnacker voor de afscheidsdienst online; 15.00 uur vertrek vanaf het Baken op de racefiets naar Delft; 15.45 uur aanwezig bij Lijm en Cultuur in Delft om met de groep TCP-ers achter de auto met Sandra aan te fietsen. Vergeet niet om in TCP-tenue te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *