Ook ‘Ode aan Jan Janssen’ uitgesteld

Toerclub Pijnacker is intensief betrokken bij de organisatie van de ‘Ode aan Jan Janssen’. Dit is een nieuwe toertocht geïnspireerd op de trainingsritten die de oud-winnaar van de Tour de France destijds maakte vanuit zijn woonplaats Nootdorp. Even was er de hoop dat dit evenement nog wel kon doorgaan in deze ‘coronazomer’, maar na de recente persconferentie van premier Rutte is duidelijk dat ook deze tocht wordt uitgesteld.

Eén van de maatregelen van het kabinet is en was het verbod op evenementen tot in ieder geval 1 september a.s. Dat betekent dat de ‘Ode aan Jan Janssen’, die gepland stond voor 29 augustus, op die datum niet kan doorgaan. Het bestuur en de toercommissie van TCP betreuren dat uiteraard, maar beseffen ook dat uitstel onvermijdelijk is. Momenteel wordt nagedacht over een alternatieve datum, via de diverse communicatiekanalen van Toerclub Pijnacker houden we u op de hoogte.

Dat geldt ook voor de rest van het verenigingsjaar. Elke persconferentie van de minister-president beluisteren we ook met de oren van TCP-bestuur: wanneer kunnen we weer verantwoord met onze groepen de weg op? Tot die tijd fietsen we alleen of met een huisgenoot; zeker niet met meer dan twee personen bij elkaar. Advies aan alle TCP’ers is: blijf gezond, zorg voor jezelf en voor de mensen in je omgeving, vooral voor degenen die deze periode wat extra hulp en aandacht goed kunnen gebruiken.

Marc van Buijtene,
Voorzitter TCP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *