Mooi voorseizoen met de jeugd en begeleiding

Vanuit de jeugdafdeling:

Wat gaat de tijd snel. In mei konden we eindelijk weer starten met het fietsen met de jeugd. Iedereen had een fiets tot zijn of haar beschikking en was er klaar voor om kilometers te gaan maken. Met een mooie club van jeugd en begeleiding hebben we alle weken in minimaal 3 groepen kunnen fietsen. Vol enthousiasme werd er door de begeleiding overlegd waar ze die zondag heen zouden gaan. 

Iedere week verschijnen er mooie foto’s in de Whatsappgroep hoe het met de jeugd gaat en waar ze ‘koffie’ drinken. Hier word je toch blij van!

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt en dan ineens is het vakantie. Dat betekent voor dit jaar een zomerstop voor de jeugd. Normaal gesproken wordt er een vakantieschema gemaakt om te kijken welke weken er gefietst kan worden. Omdat het dit jaar allemaal erg onzeker is door Corona, heeft het ons doen besluiten dit jaar een zomerstop in te lassen.

Gaan we op vakantie, een weekendje weg of toch niet? Gaan we gezellig een dagje weg of toch niet? Dit maakt het wat lastig om een inschatting te maken hoeveel kinderen en begeleiding aanwezig zijn op de zondagen. Hopelijk kunnen we volgend jaar in de zomervakantie door blijven fietsen. 

En dan is het nu tijd voor een welverdiende vakantie! Via deze weg wil ik iedereen een fijne vakantie wensen en graag tot 1 september. Dan gaan we er een paar mooie weken van maken totdat er weer geschaatst gaat worden. 

Groet, Marloes Gravesteijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *