Met maximaal vier op pad

Nederland in een ‘intelligente lockdown’. Was het eerst nog solo rijden en thuiswerken, nu kunnen we iets meer ondernemen. Maar wel op gepaste afstand; de 1,5 meter blijft belangrijk.

Het bestuur van TCP had in april nog een Skype-vergadering. Best goed gegaan, veel dynamiek zo’n eerste keer, maar we misten het onderlinge verband. Kinderen kunnen weer naar school en kantoren worden op 1,5 meter ingericht. Het bestuur heeft in Ammerlaan The Green Innovator een geweldig sponsor gevonden, die na wat tafels te verschuiven voor ons op ruim 1,5 meter passende vergaderruimte kon vrijmaken. Het was een overwinning, heel bijzonder en vooral heel prettig.

We toeren niet, dus ook het nieuws is beperkt. Er is wel een belangrijk besluit te nemen. Daaraan voorafgaand deelt Lia informatieboekjes uit die de jeugd zal ontvangen nadat zij zich hebben aangemeld bij TCP. Middels simpele spelregels maken we het voor iedereen duidelijk; een nuttige uitgave.

En dan, wat te doen met kledinglijn 2.0? Gaan we de sponsoren vragen of zij in 2021 meedoen met de kledingsponsoring of rijden we nog een jaar langer met de huidige kleding? Wat is belangrijk, zeker voor onze sponsoren? Besloten is dat we beter een jaar door kunnen zetten met de huidige kleding. Mede omdat we dit jaar weinig aanvragen voor kleding krijgen van leden, kunnen we iedereen in 2021 korting geven op eventueel versleten broeken. Alle sponsoren en leden worden hierover geïnformeerd.

De Ode aan Jan Janssen toertocht is zondag 17 mei jl. voorgereden en definitief bevonden. Er wordt door de organisatie, Radiante Sport, nagedacht of er een corona-proof toertocht verreden kan worden. 29 augustus is de datum en de organisatie ziet mogelijkheden. Wordt vervolgd.

Enthousiaste Pijnackernaren en Nootdorpers, waaronder ook leden van TCP, denken na over een MTB-route in de omgeving Pijnacker-Nootdorp. De toegevoegde waarde moet zijn ‘verbinden’. Het is aan de gemeente om te bekijken of er mogelijkheden zijn officiële paden aan te leggen of als zodanig te bestempelen. Het bestuur wordt op de hoogte gehouden.

Wat betreft de toertochten op zondag, daarin volgen we de lijn die we samen afspreken. De NTFU speelt daar een belangrijke rol in en heeft aangegeven dat we meer samen kunnen rijden, maar zeker niet met meer dan vier personen bij elkaar. Dat moeten we aanhouden!

Met maximaal vier op pad… altijd beter dan alleen op de racefiets.

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *