Lid worden

klik hier voor het aanmeldingsformulier

Klik hier voor het automatisch incasso formulier

informatie voor nieuwe en aspirant leden

Mogelijk bent u al via onze site toerclubpijnacker.nl de hoogte van de gang van zaken, maar om misverstanden te voorkomen hebben wij de procedure ‘van aanmelding tot volwaardig lid’ even op een rijtje gezet.

Van begin februari t/m half november kan in principe elke zondag in verenigingsverband gefietst worden. Het toerprogramma staat op de site, maar ook in het clubblad dat vier keer per jaar verschijnt.

De eerste zondag van februari beginnen we met opbouwtochten, in maart beginnen de echte tochten, tijdens de zomervakantie onderbroken door clubritten, waarna we weer verder gaan met toertochten. De eerste of tweede zondag in oktober beginnen we met afbouwtochten, waarmee we half november stoppen.

Alle clubritten vertrekken vanaf Het Baken.

Als u zich hebt aangemeld met het aparte aanmeldingsformulier kunt u direct deelnemen met de ritten. Bij toertochten moet u elke keer ingeschreven worden als deelnemer en moet u het gereduceerde inschrijfgeld betalen (thans € 2, = voor senioren en € 0,50 voor de jeugd) en zich aan het einde van de tocht weer afmelden. Dit inschrijfgeld is voor dekking van de kosten. Niet-leden betalen een hoger bedrag.

Voor de opbouwtochten, clubritten in de zomervakantie en de afbouwtochten hoeft niet ingeschreven te worden en ook niet betaald te worden.

Als u aangemeld bent moeten er nog twee belangrijke zaken geregeld worden en wel:

* betaling van de contributie op bankrekening NL91 RABO 0154 5604 48 t.n.v. T.C. Pijnacker.

Voor een senior (18+) is dit € 47, = of bij een tweede lid op hetzelfde adres € 44, =

Voor een jeugdlid (t/m 17 jaar) € 36, =, voor een tweede jeugdlid uit hetzelfde gezin € 33, = en voor de derde en volgende € 31, = per jeugdlid.

* als de betaling binnen is wordt u aangemeld bij de NTFU, wat het volgende inhoudt:

De NTFU maakt voor u een ledenpas aan. Deze kaart ontvangt u via de vereniging, tesamen met het Toerfiets Evenementen Programma (TEP), met daarin ruim 4000 tochten in het hele land.

Bovendien bent u vanaf dat moment verzekerd. Wat deze verzekering inhoudt staat uitgebreid in bovengenoemd TEP.

Naast onze eigen clubblad ontvangt u 6 x per jaar rechtstreeks van de NTFU het Fietssport Magazine.

Naast onze in de aanhef genoemde site, kunt u ook informatie vinden bij NTFU.nl

Het bestuur van Toerclub Pijnacker wenst u veel fietsplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *