Lid worden

Wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en druk op verzenden. Onze ledenadministratie verwerkt dan de gegevens en verstuurd dan een bevestiging op naar het opgegeven e-mail adres.
Heb je verder nog vragen kan je hier contact met ons opnemen, of kom gezellig langs op zondagmorgen in het Baken in Pijnacker.

Gegevens
voornaam
voorletter(s) * Nodig voor registratie bij de NTFU
tussenvoegsel
achternaam
Je geboortedatum
Geslacht mv


Adres
straatnaam
huisnummer toevoeging
postcode
woonplaats


Contact
Je e-mail
telefoonnummer


Facturatie

Rekeningnummer (als IBAN)
Ja, Ik geef de Toerclub Pijnacker toestemming om mijn contributie automatisch te laten incasseren van het hierboven genoemde IBAN . Kosten van eventuele deelname aan evenementen van TCP waarvoor ik me heb ingeschreven en speciale acties waar ik aan mee doe, mogen ook geïncasseerd worden.Nee, Ik geef geen toestemming voor automatische incasso. De Toerclub Pijnacker mag € 5,- administratiekosten in rekening brengen


Aanmelding

Ik meld me aan als:
A: Gewoon lid: € 50,00 per jaarB: 2e lid: € 47,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als A:)C: Jeugd lid*: € 39,00 per jaar (t/m 17 jaar)D: 2e jeugd lid*: € 36,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als C:)E: 3e jeugd lid*: € 34,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als C:)F: Donateur: € 16,00 per jaar
*Jeugdleden krijgen gratis een set kleding in bruikleen. De kleding moet teruggeven worden als het jeugdlidmaatschap stopt. Wanneer de set te klein is geworden, mag deze gratis omgeruild worden voor een andere maat. Mocht de kledingset niet in goede staat teruggegeven worden (kapot of ontbrekende kledingstukken) dan is Toerclub Pijnacker gerechtigd om van bovengenoemde IBAN € 75,= te incasseren.
De gegevens in dit formulier worden gebruikt om je te registreren als lid. Je adresgegevens worden gebruikt voor facturen en wordt verwerkt voor het verzenden van het clubblad ‘De Zadelpen’.
Zie onze Privacy Policy voor meer informatie over de gegevensverwerking.