Lid worden

Wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en druk op verzenden. Onze ledenadministratie verwerkt de gegevens en verstuurt een bevestiging naar het opgegeven e-mailadres.
Heb je verder nog vragen, kan je hier contact met ons opnemen of kom op zondagmorgen gezellig langs in het Baken in Pijnacker.

  Gegevens

  Bij aanmelding melden we je ook aan bij de NTFU. Hiervoor worden onderstaande gegevens uitsluitend gedeeld met de NTFU

  voornaam
  voorletter(s)
  tussenvoegsel
  achternaam
  Je geboortedatum
  Geslacht mv


  Adres
  straatnaam
  huisnummer toevoeging
  postcode
  woonplaats


  Contact
  Je e-mail
  telefoonnummer


  Facturatie

  Rekeningnummer (als IBAN)
  Ja, Ik geef de Toerclub Pijnacker toestemming om mijn contributie automatisch te laten incasseren van het hierboven genoemde IBAN . Kosten van eventuele deelname aan evenementen van TCP waarvoor ik me heb ingeschreven en speciale acties waar ik aan mee doe, mogen ook geïncasseerd worden.Nee, Ik geef geen toestemming voor automatische incasso. De Toerclub Pijnacker mag € 5,- administratiekosten in rekening brengen


  Aanmelding

  Ik meld me aan als:
  A: Gewoon lid: € 50,00 per jaarB: 2e lid: € 47,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als A:)C: Jeugd lid*: € 44,00 per jaar (t/m 17 jaar)D: 2e jeugd lid*: € 41,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als C:)E: 3e jeugd lid*: € 39,00 per jaar (uit hetzelfde gezin als C:)F: Donateur: € 16,00 per jaar
  *Jeugdleden krijgen gratis een set kleding in bruikleen. De kleding moet teruggeven worden als het jeugdlidmaatschap stopt. Wanneer de set te klein is geworden, mag deze gratis omgeruild worden voor een andere maat. Mocht de kledingset niet in goede staat teruggegeven worden (kapot of ontbrekende kledingstukken) dan is Toerclub Pijnacker gerechtigd om van bovengenoemde IBAN € 75,= te incasseren.


  Hoe hebt u van ons gehoord?

  Gehoord in mijn omgeving (familie, vrienden etc.)Ik ken een lid van de Toerclub PijnackerGevonden op internetJeugdlandGelezen in de krant  De gegevens in dit formulier worden gebruikt om je te registreren als lid. Je adresgegevens worden gebruikt voor facturen en worden verwerkt voor het verzenden van het clubblad ‘De Zadelpen’.
  Zie onze Privacy Policy voor meer informatie over de gegevensverwerking.