Lia bedankt!

De vergadering van februari is een van de meest bijzondere die ik heb meegemaakt. Het was de laatste, officiële vergadering voor Lia in het bestuur. Volgende maand tijdens de Algemene Ledenvergadering zal zij niet meer herkiesbaar zijn.

‘Lia stopt, hoe nu…’, was het gedicht dat is voorgedragen om de spanning van de vergadering af te halen. Met een mooie roos en een flesje wijn hebben wij als bestuur afscheid genomen. Tijdens een etentje speciaal voor Lia en het bestuur, zullen we nog wat anekdotes ophalen.
Tijdens de ALV zullen we haar in het bijzijn van alle leden in het zonnetje zetten: maandag 23 maart vanaf 20.00 uur in het Baken. Ben jij er ook bij?

De bestuursvergadering was dit keer bij Sjoerd. We hebben gesproken over de Goede Doelentocht die op 19 april verreden zal worden voor Pluk de Dag. Ook een presentatie over Tour for Life is besproken. Na Frans van Winden in 2019 zal dit jaar een aantal andere leden van TCP deze Tour rijden. Tijdens de ALV worden we geïnformeerd over beide onderwerpen.

Verder wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn om toch weer NTFU- of nu speciale TCP-pasjes met barcode te laten maken. Die zijn makkelijk bij het inschrijven en het werkt wat sneller dan via de smartphone.

Bij jeugdzaken komen de huurfietsen aan bod. Alle fietsen zijn ingeleverd, inmiddels grondig nagekeken en een reparatieronde wordt ingepland. Op zaterdag 21 maart, tijdens de informatiemiddag voor de jeugd, zullen volledig onderhouden racefietsen uitgedeeld worden. Mooi werk weer.

De toercommissaris vraagt de aandacht voor het afmelden na de ritten op zondagochtend. Loop even Het Baken in en meld je af bij Koos. Haak je iets eerder af omdat je bijna langs huis komt, laat je dan afmelden door iemand uit je groep. Zo weten we dat iedereen veilig thuis is.

Vandaag stonden zo’n veertig fietsers aan de start van de eerste georganiseerde rit van dit seizoen. Deze rit was van de hand van Tessa van Halem. Dank Tessa, maar zeker ook Thijs, voor opnieuw een mooi toerprogramma.

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *