Kleding uitdelen op herhaling

Op zondag 9 januari hebben we een succesvolle dag gehad en de nieuwe kleding van Toerclub Pijnacker uitgedeeld.

We zijn een grote vereniging geworden en dan zijn er altijd leden die op 9 januari, geen ruimte in de agenda hebben kunnen vinden. Daarnaast zijn er enkele die een verkeerde maat hebben meegekregen of een dames broek ipv een heren broek.

We gaan dus weer uitdelen en ruilen. Als je ruimte hebt, kom dan op zaterdag 22 januari van 15.00 tot 16.00 naar het Baken. Dan hebben we de bestelde kleding weer uitgestald, deze kan je ophalen. Voor niet passende kleding kunnen we kijken of we passende kleding op voorraad hebben en/of moeten bijbestellen.

Nieuwe kleding bestellen kan niet altijd zonder kosten. De sponsoren hebben ons heel erg geholpen om de kleding goedkoop aan te bieden maar daar zit natuurlijk een maximum aan. Neemt niet weg dat we alles doen om met elkaar uit te wisselen zonder extra kosten. Als wij van TCP een foutje hebben gemaakt moeten we dat natuurlijk recht zetten.

Hoe gaan we het weer doen. De winkels zijn weer open maar we kiezen toch voor een van systeem van ‘click & collect’. Dat betekent dat we in het Baken een team in de startblokken hebben staan om de tasjes met kleding zo snel mogelijk uit te delen. Graag een mondkapje meenemen. De horeca is vanwege de lockdown gesloten, dus ook de bar van Het Baken is helaas dicht.

De kledingcommissie verzoekt leden, die ook zaterdag verhinderd zijn, om een ander lid van TCP te vragen de kleding mee te nemen! Het verzamelen van de kleding en het samenstellen van de tasjes per TCP’er is zorgvuldig gebeurd. Desondanks is een foutje niet uit te sluiten. Controleer thuis of de inhoud van het tasje klopt met de bestelling. Geef zo snel mogelijk door als er een verkeerd kledingstuk is geleverd, dan kunnen we dat zo spoedig mogelijk rechtzetten.

Kom op zaterdag 22 januari langs om de kleding op te halen. Dan kan je zondag al in het mooie blauw-gele tenu de weg op. Tot zaterdag…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.