Jeugdfietsen bij de Toerclub Pijnacker

In verband met de corona maatregelen is er geen jeugdfietsen en volgen we de richtlijnen van de regering. Hou de nieuwsberichten op de website in de gaten voor de laatste informatie.

JeugdfietsenTCP kent een leuke en grote groep jeugdfietsers. Jongens en meiden, in de leeftijd van 8 tot 16 jaar die elke zondagochtend om 9:00 uur vertrekken voor een rit tussen de 40-75km.

Onderweg maken we het leuk door tussensprintjes of soms fietsoefeningen zoals bochten rijden. Het is vooral ook gezellig omdat we halverwege een stop maken en iedereen iets kan eten en drinken. De allerkleinsten spelen vaak even in een speeltuin. Omdat we in verschillende groepen fietsen is er altijd wel een groepje dat bij je past.

Ons devies is: samen uit en samen thuis. Naast de wekelijkse fietstochten gaan we elk jaar mountainbiken in Ermelo en fietsen we een langere tocht op een andere plek in Nederland.

Sinds 2019 hebben we weer een nieuwe traditie: de tweedaagse voor de jeugd. In dat jaar zijn we op zaterdag naar Arnhem gefietst, daar met zijn allen overnacht in een jeugdherberg en de volgende dag weer terug. Een echte belevenis!

Lijkt fietsen jou leuk schrijf je dan in via ons aanmeldformulier.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugdcommissie jeugd@toerclubpijnacker.nl