Jeugdfietsen bij de Toerclub Pijnacker

JeugdfietsenTCP kent een leuke en grote groep jeugdfietsers. Jongens en meiden, in de leeftijd van 8 tot 16 jaar die elke zondagochtend om 9:00 uur vertrekken voor een rit tussen de 40 en 75 kilometer.

Onderweg maken we het leuk door tussensprintjes te doen of soms fietsoefeningen, zoals bochten rijden. Het is vooral ook gezellig, omdat we halverwege een stop maken en iedereen iets kan eten en drinken. De allerkleinsten spelen vaak even in een speeltuin. Omdat we in verschillende groepen fietsen, is er altijd wel een groepje dat bij je past.

Ons devies is: samen uit en samen thuis. Naast de wekelijkse fietstochten gaan we elk jaar mountainbiken in Ermelo en fietsen we een langere tocht op een andere plek in Nederland.

Sinds 2019 hebben we een nieuwe traditie: de tweedaagse voor de jeugd. In dat jaar zijn we op zaterdag naar Arnhem gefietst, hebben daar met zijn allen overnacht in een jeugdherberg en de volgende dag zijn we terug gefietst. Een echte belevenis!

Aanmelden

Lijkt fietsen jou leuk, schrijf je dan in via ons aanmeldformulier.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugdcommissie jeugd@toerclubpijnacker.nl


Gedragsregels

Veiligheid staat bij ons voorop. De Toerclub Pijnacker hanteert deze gedragsregels voor onze (jeugd) begeleiders.