Informatiemiddag op zaterdagmiddag 23 maart in Het Baken

De jaarlijkse informatiemiddag voor de jeugd wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 23 maart a.s om 14.00 in sporthal Het Baken in Pijnacker.
Wat wordt er die middag zoal besproken en gedaan. Ten eerste worden de huurfietsen uitgedeeld aan de bestaande en de nieuwe jeugdleden.Daarnaast wordt iedereen bijgepraat over het hoe en wat van jeugdfietsen bij Toerclub Pijnacker. We geven uiteraard ook een overzicht van de plannen voor het nieuwe seizoen. En we hebben beslist leuke plannen voor 2019! Vragen van jeugd en ouders zijn natuurlijk van harte welkom.

Fiets in orde
De informatiemiddag is elk jaar ook weer een mooi moment om bij te praten met je fietsvrienden van afgelopen jaar en kennis te maken met de nieuwe leden. Belangrijk is verder het regelen van de clubkleding en de financiële zaken. Voor dat laatste is penningmeester Peter van der Meer die middag aanwezig. Heb je vragen over je eigen fiets, stel die dan gerust. Het is handig om in dat geval je fiets even mee te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat ook jouw fiets – net als alle huurfietsen – weer prima in orde is voor de start van het nieuwe seizoen.

Voor wie?
Deze middag is niet alleen bedoeld voor nieuwe jeugdleden en hun ouders, maar ook voor jeugd die al langer fietst bij TCP. Ook voor hun ouders is er genoeg nieuws te horen. Dus allemaal graag tot zaterdagmiddag 23 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *