Indrukwekkend afscheid van Sandra

Met een mooie, indrukwekkende en vooral zeer persoonlijke bijeenkomst, is vanmiddag bij Lijm & Cultuur in Delft afscheid genomen van Sandra van Rijn-van Loon. Zij verloor dinsdag 21 juli na drie jaar vechten de strijd tegen kanker. Sandra mocht maar 43 jaar worden.

Van die 43 jaar was ze ruim 10 jaar lid van Toerclub Pijnacker. En daar heeft ze elke kilometer vol van genoten, zo benadrukte zowel haar broer als schoonzus en vriendin Tessa tijdens de bijeenkomst. Voorafgaand aan de eerste clubrit, afgelopen zondag bij het Baken, verwoordde Tessa dat ook al op bewonderenswaardige wijze.

Sandra laat bij veel leden van TCP een onuitwisbare indruk achter. De minuut stilte voor de clubrit zorgde al voor kippenvel, maar de aanwezigheid en medewerking van TCP bij de laatste vijf kilometer van Sandra is onbeschrijflijk. Een aantal leden, waaronder diverse bestuursleden, waren bij de afscheidsdienst, naar schatting vijftien TCP-ers keken via de livestream vanuit het Baken naar de bijeenkomst. Die groep nam omstreeks 15.00 uur flink in omvang toe, zodat een peloton van ongeveer veertig fietsers van Pijnacker naar Delft fietste.
Dat resulteerde uiteindelijk in een groep van naar schatting vijftig betrokken toerclubleden, die Sandra hebben begeleid naar crematorium Hofwijk in Rotterdam. Een tocht van 5 kilometer met Isabel, Sander en Tessa in het eerste wiel achter de auto van Sandra. Een onvergetelijk moment als slot van het liefdevolle afscheid dat Sandra verdient. Een afscheid dat familie, vrienden en bekenden kracht moet geven in de moeilijke periode die nog volgt. Een afscheid bovendien dat laat zien wat een mooie vereniging Toerclub Pijnacker is!
Het bestuur dankt iedereen die aanwezig was, zijn of haar medeleven heeft getoond of vandaag en afgelopen dagen in gedachten bij Sandra en haar dierbaren was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *