Helemaal voorbereid

In januari vond de eerste bestuursvergadering van dit jaar plaats. Een bijzondere vergadering, omdat deze is aangewend als voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering en kledinglijn 2.0.

De vergadering was georganiseerd bij een van onze sponsoren, Ammerlaan The Green Innovator in Pijnacker, van Menno en Leon Ammerlaan. Daar hadden we de mogelijkheid om kledinglijn 2.0 in uitstraling en kleuren te tonen.
Mede door vragen van leden is gesproken over het nog eens drie jaar in de huidige uitstraling rijden, in totaal dus zes jaar. Naast het feit dat onze sponsoren daar waarschijnlijk iets van vinden, is het duidelijk dat we ook vanuit het bestuur naar een nieuwe uitstraling willen. Daarop volgt de vraag: wordt het met meer geel en/of blauw of blijven we bij een zwarte uitstraling? Het zwart is wel een succes.

We houden het nog even spannend. Er zijn wel wat basisafspraken:

  • Eenheid op de weg in 2021.
  • Een mooi tenue ontwerpen waar iedereen graag in rijdt, mag zelfs wat sexy zijn.
  • Sponsorbelangen bewaken.
  • De vruchten voor de sponsor vergroten. De komende maanden worden zij benaderd.
  • Alle leden in de kleding, tegen lagere kosten dan met kledinglijn 1.0.

Het gaat mooi worden, blauw/geel en wat zwart in 2021.

De ALV hebben we eveneens doorgenomen. 23 maart van dit jaar wordt een spannende avond, nu Lia heeft aangegeven werkelijk niet meer herkiesbaar te zijn voor het bestuur.

Het goede doel voor dit jaar is Zorgkwekerij Pluk de Dag, voor unieke dagbesteding op een sfeervol en rustig plekje in Pijnacker. Tijdens de ALV vertelt het team ons er meer over.

Afgelopen week heeft TCP zich nog maar eens op de kaart gezet tijdens de onthulling van de Ode aan Jan Janssen. Een standbeeld, midden in Jans geboorteplaats Nootdorp. TCP heeft een route uitgezet die wordt gereden op 29 augustus 2020.
Het is een route van 100 km die Jan 65 jaar geleden heel vaak als trainingsronde heeft gebruikt. Natuurlijk is het dijkje hier en daar veranderd in een provinciale weg, maar TCP heeft onder leiding van Gerrit den Haan een prachtige route gemaakt. Schrijf je alvast in via www.odejanjanssen.nl. Bij gebruik van de code: TCPOde2020 krijgen leden van Toerclub Pijnacker € 5,00 korting op het inschrijfgeld. Een mooie samenwerking!

Aan het einde van de vergadering zijn we het eens, we gaan helemaal voorbereid het zomerseizoen in. Als het weer meezit kunnen we vele kilometers toeren!

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *