Gelukkig nieuwjaar, met een mooie zomer!

Wat gaat 2020 ons brengen? Wielerformatie Jumbo Visma gaat er een uitdagend jaar van maken. Met Primoz Roglic, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk – laatstgenoemde is zijn profcarrière gestart bij de ploeg van het Westlandse afvalbedrijf Van Vliet Contrans, nu Renewi – hebben zij sterke klassementsrenners. Het belooft werkelijk een mooi wielerjaar te worden.

En TCP dan. De kledingcommissie zal zich dit jaar weer laten horen. We gaan voor kledinglijn 2.0.
In 2020 zal de voorbereiding plaatsvinden om in 2021 met nieuwe kleding rond te rijden. Op dat moment is de kleding 3 jaar oud en kunnen we met hetzelfde sponsorplan en een kleine bijdrage weer volledig in het nieuw worden gestoken.

Zondag 5 januari starten we alweer met de Katertocht. Kom allemaal meegenieten door samen vanaf 10.00 uur op de mountainbike een mooie route te volgen en de eerste kilo’s van Kerst en Oud en Nieuw eraf te rijden. Na de tocht natuurlijk wel een beetje vocht aanvullen en gelukkig nieuwjaar wensen. Gewoon gezellig.

Ga ook mee op 7 januari, de finale-avond van de Zesdaagse in Ahoy Rotterdam. Lia zal de kaartjes uitdelen die gratis ter beschikking worden gesteld. Onze kledingsponsor /36 heeft weer ruimte voor TCP vrij gehouden. Geef jezelf nog even op, dan kunnen we kaartjes reserveren. Lia staat vanaf 18.30 uur bij de hoofdingang van Ahoy. 19.00 uur start het hoofdprogramma.

Thijs Reinen is alweer bezig om het toerprogramma voor 2020 te schrijven. Welke routes rijden we op welke dag. Korte tochten, langere tochten, de Sponsortocht, de 9.00 uur-tochten maar ook de meerdaagse, dit jaar op 16 en 17 mei naar Heemskerk. Zomaar weer een greep uit acties voor 2020. Wij zijn er klaar voor, laat maar komen die mooie zomer!

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *