Gelukkig Nieuwjaar

Uit de bestuurskamer:

Hele fijne dagen en bovenal, blijf gezond.

En dan zijn het alweer de donkere dagen voor Kerst. In december is er normaal geen vergadering, maar omdat het ook dit jaar allemaal iets anders gaat, hadden we als bestuur een laatste vergadering op zondagmiddag in het Baken. We praten over de kaartavond en ook over de Katertocht op 9 januari 2022. Wat in deze tijd allemaal niet kan, wordt door Mark Rutte en het RIVM wel aangegeven, maar kan er nog iets wel?

Het kaarten is helaas op het laatste moment niet doorgegaan. We schuiven deze door naar 2022 waarin we hopen dan weer op tafels gevuld met gezelligheid en prijzen van onze sponsor BBQ de Visser.

Omdat de maatregelen duren t/m 14 januari, kan de Katertocht en gezamenlijk MTB-en helaas ook niet georganiseerd worden, evenals naderhand de Nieuwjaarsreceptie met oliebollen.

Wat we zeker door willen laten gaan is het uitdelen van de nieuwe kleding op zondag 9 januari. We hebben alle kleding binnen en het ziet er echt heel mooi uit. Een zeer geslaagde keuze in het gewaagde blauw met geel.

We zullen nog bedenken hoe we dit coronaproof kunnen doen, met de mogelijkheden die het RIVM ons voorhoudt. Houd de website van TCP in de gaten. Hierop zullen we bekend maken hoe de kleding wordt uitgedeeld. Wellicht in tijdsblokken of later in de middag.

Nu eerst genieten van de kerstdagen en het feest van oud naar nieuw. De tijd verstrijkt en het wordt gewoon 2022. Een mooie tijd om met familie en vrienden te proosten, samen in direct gezelschap of via Zoom of Teams, we maken er gewoon weer wat van!!

Op naar een nieuw jaar, 2022. Een jaar zonder Corona? Weten we nog wel hoe dat voelt? Wat zou het mooi zijn als we weer een feestje kunnen vieren, het 40 jarig jubileum afmaken en gewoon onze rondjes rijden met koffie in een restaurant. We gaan d’r voor. De routes zijn op voorraad en Willem in het Baken zorgt voor de koffie en bij terugkeer voor een biertje of dat wat je maar wilt.

Hele fijne dagen en bovenal, gezond blijven. Gelukkig Nieuwjaar!!

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.