Gelukkig hebben we de Zadelpen nog…

Het zijn hectische weken: voor verzorgend personeel met name, maar ook voor mensen persoonlijk, voor tal van bedrijven en zzp’ers en zeker ook voor verenigingen. Het clubleven bij Toerclub Pijnacker is tijdelijk zo goed als stilgevallen. Gelukkig hebben we de Zadelpen nog.

Deze dagen valt hopelijk bij alle leden de eerste Zadelpen van 2020 op de mat. Een editie waar de redactie, met redactionele medewerking van diverse actieve leden, weer met volle inzet aan heeft gewerkt. De productie van het clubblad neemt altijd enkele weken in beslag. We zijn immers geen dagblad, het is grotendeels het werk van vrijwilligers. Dat is doorgaans geen probleem, maar er zijn onvoorziene momenten dat je wordt ingehaald door de actualiteit. Dat is met het coronavirus zeker het geval.

Clubgevoel
Daarom leest u in de nieuwe Zadelpen over een ALV die niet doorgaat, over een Tweedaagse die is afgeblazen en over een informatiemiddag voor de jeugd die tot nader orde is uitgesteld.
Gelukkig hebben we ook onze vaste rubrieken, waarin leden vertellen over hun liefde voor de fiets, hun heroïsche tochten en hun relatie tot TCP. We hebben een mooi verslag van Peter van der Meer over een mooie groepsreis naar Girona en we kijken terug op het vossenjachtweekend. Zo houden we, zo goed als het kan, het warme clubgevoel vast.
En lees ook het verhaal van Pluk de Dag aandachtig door, het goede doel voor 2020. Die sponsortocht hopen we later dit seizoen uiteraard nog te kunnen rijden. We fietsen voor een prachtig initiatief, een klein team dat zich met hart en ziel inzet voor een – zeker in deze tijden – zeer kwetsbare doelgroep.
Hopelijk tot spoedig op de fiets en tot die tijd: let een beetje op elkaar!

Namens de redactie, Roger Abbenhuijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *