Gastspreker ALV: Karlijn te Poele van Robic

Karlijn te Poele van Robic (Beter fietsen) is de gastspreker tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 18 maart a.s. Zij geeft een bondige presentatie over hetgeen Robic kan betekenen voor toerfietsers die zich willen verbeteren, een uitdagende toertocht op het programma hebben staan, of een berg van de hoogste categorie willen beklimmen. “Ik zou ook graag wat willen vertellen over het overtrainingsspectrum. Hoe voorkom je dat je overbelast raakt? Vraag is uiteraard ook wat wij als Robic daarin kunnen betekenen”, zo geeft Karlijn aan.

‘Wielrennen wordt leuker als je progressie maakt’, zo meldt Robic op haar website. ‘Als je zonder klachten vijf uur lang op de fiets kan zitten. Als je nog sneller een col op kan rijden. Als je je trainingsmaatjes pijn kan doen. Als je het peloton voor het eerst kan bijhouden, of als je een wedstrijd op je naam kan schrijven. Wat je doel ook is en waar je ambities ook liggen, bij Robic zorgen we ervoor dat jij een betere wielrenner wordt. En dat je dus met nog meer plezier op de fiets stapt.’
Dat belooft een interessante inleiding te worden. Mis het niet, maandag a.s. 20.00 uur in Het Baken, aansluitend op de Algemene Ledenvergadering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *