Extra kortingscode voor TCP-wielerkleding

Zoals al eerder is gecommuniceerd, is de nieuwe kledinglijn van TCP vanwege de coronacrisis een jaar uitgesteld. Dus niet in 2021, maar in 2022 presenteren we de nieuwe kledinglijn. Omdat om die reden een jaar extra in de bestaande kleding moet worden gefietst, heeft het bestuur besloten om voor elk lid een kortingscode van 30 euro beschikbaar te stellen.

Ondanks de uitstekende kwaliteit van de huidige kleding van 36Cycling, is het denkbaar dat na drie jaar intensief dragen met name de fietsbroek aan vervanging toe is. Ter compensatie krijgen alle leden daarom een korting van 30 euro op de aanschaf van vervangende kleding.
Voor die korting kan een code worden aangevraagd bij de penningmeester. Middels het invullen van die code op de website van 36 wordt de korting gegeven. Let op: de code kan maar één keer worden gebruikt. Bij een bestelling lager dan 30 euro vervalt het resterende bedrag.

De kortingscode kan worden aangevraagd bij penningmeester Peter van der Meer, via mailadres: penningmeester@toerclubpijnacker.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *