Een nieuwe uitdaging…

Koos is voorzitter tijdens de meest recente bestuursvergadering, gehouden bij Kees van der Helm in Oude Leede; ondergetekende is verhinderd. De vergadering wordt strak geleid.

We starten met de tweedaagse. Inschrijven kan vanaf nu via de website tot 22 april. We willen het niet promoten, maar indien je overweegt om in een ‘eigen’ kamer te slapen, wordt coördinatie door TCP verzorgd, evenals de kamerindeling. Regelt iemand zelf een kamer bij Stayokay, worden deze kosten niet vergoed en blijft het inschrijfgeld bij TCP van kracht.

De Algemene Ledenvergadering van 18 maart a.s. is eveneens uitgebreid besproken. Een uitdaging voor de Koos Vonk trofee: is de winnaar wel of toch niet aanwezig? Komt dat zien…
Spreker deze avond is Karlijn te Poele van Robic – beter wielrennen. Ter lering en vermaak over fietsbegeleiding en inspanningstesten. Het dreigt een mooi en inspirerend verhaal te worden.

De sponsortocht wordt op 14 april verreden. We fietsen dan voor het Westpolderhuis in Berkel en Rodenrijs. Zij willen graag een duofiets aanschaffen en dat past natuurlijk heel goed bij TCP. Tijdens de ALV zullen Cynthia Deelstra en Liduina Overdevest een presentatie geven.

Wanneer je dit leest ligt er weer (bijna) een Zadelpen op de deurmat. Zoals je ziet zijn alle gouden sponsoren van ons tenue in het zonnetje gezet. Als waardering voor de sponsoring hebben zij een afdruk gekregen van de foto’s die we in de zomer hebben gemaakt.

Nog een mooi bericht is dat we wederom een gouden sponsor hebben mogen verwelkomen. Bike Totaal Wijtman in Pijnacker is een heel enthousiaste nieuwe sponsor. Niet alleen van de advertentie in de Zadelpen en als gouden sponsor, maar ook als materiaalsponsor voor de jeugdfietsen. We zijn er heel blij mee en zullen in de volgende Zadelpen Wijtman interviewen omtrent zijn doelstellingen op racegebied in Pijnacker. Neem alvast eens een kijkje in de nieuwe winkel.

Als we het dan toch over gouden sponsoren en uitstraling hebben, bestaat er een mogelijkheid dat we overstappen naar een nieuwe sport. De kleding past in elk geval heel goed bij TCP!
Een nieuwe uitdaging? Vandaag was het wat waterig…

Namens het bestuur,
Marc van Buijtene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *