Afsluiting topseizoen 2018 op zondag 11 november

Nu de toerkalender toe is aan de afbouwtochten en de vossenjachtcompetitie aan de spannende laatste weken is begonnen, is het de hoogste tijd om zondagmiddag 11 november in de agenda te noteren. Dan sluiten we het zonnige en warme seizoen 2018 af met een drankje, een hapje en ongetwijfeld mooie verhalen.

Na afloop van de laatste afbouwtocht en de finale van de Vossenjacht is iedereen van harte welkom om 13.30 uur in Het Baken. Daar is ook gelegenheid om te douchen, want schone slotkilometers kunnen we niet garanderen, zeker niet in deze tijd van het jaar. Of sluiten we dit uitzonderlijke fietsjaar af met wederom een prachtige herfstdag?

Winnaars
Wel staat vast dat we ook dit jaar meerdere TCP-leden en vossenjagers in het zonnetje gaan zetten. Een seizoensafsluiting is immers niet compleet zonder huldiging van de winnaars van de vossenjachtcompetitie, van het kilometerklassement (voltooit Mario van Buijtene zijn trilogie?) en van de jeugdgroepen. En welke jonge TCP-er verdient volgens de jeugdcommissie de sportstimuleringsprijs 2018?

Uitzonderlijk warm
Na twee pogingen om een groots fietsfeest te organiseren in samenwerking met andere verenigingen, gaan we dit jaar weer terug naar de basis met een feestelijke slotmiddag voor alle leden van Toerclub Pijnacker. Bestuur en evenementencommissie rekenen op een grote opkomst om met een drankje en de traditionele saté terug te kijken op fietsjaar 2018. De jeugdleden kunnen zich die middag vermaken met diverse spelletjes en een springkussen. Ook kunnen ze zich laten schminken.
2018 is een jaar dat weliswaar koud en nat begon, maar vervolgens de boeken in gaat als een uitzonderlijk warm en zonnig seizoen met fantastische kilometers en prachtige routes. Daar zal voorzitter Marc van Buijtene in zijn slotwoord ongetwijfeld op gepaste wijze bij stilstaan. Hij zal ook zeker niet voorbijgaan aan de keerzijde van seizoen 2018, want het aantal vervelende valpartijen was hoog, helaas.

Agenda
Maar wat overheerst zijn de vele ingrediënten voor een gezellige middag, dus zet zondagmiddag 11 november alvast in de agenda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *