40 jaar TCP, daar moeten we wat mee!

Uit de bestuurskamer:

Wat een contrast: enkele weken geleden zijn de schaatsen onder gebonden en heerste er voor korte tijd schaatskoorts. Een week later werd het heerlijk weer om op de racefiets te stappen. Daarin zijn we niet de enige. Het is druk op de fietspaden, we willen er allemaal op uit.

In februari is het bestuur digitaal samen gekomen. Op deze manier vergaderen blijft wennen en voelt zeker niet altijd comfortabel. Voor nu is het niet anders en de vergaderingen moeten op welke manier dan ook door blijven gaan.

We doen even een rondje met de bestuursleden: wat is jullie beleving van deze tijd? We merken dat het Coronaleed ook bij enkele leden van TCP binnen gekomen is. We zijn er echt nog niet klaar mee.

Er zijn drie ingebrachte zaken besproken tijdens de vergadering:

  • Met de Viergang is gesproken over de mogelijkheid om te kunnen spinnen voor TCP-leden. Vanaf september 2021 kan dit gerealiseerd worden. Wordt vervolgd.
  • Kledinglijn 2022-2024: de eerste sponsoren voor de nieuwe kleding zijn benaderd. We hebben tot nu toe 59 sponsoren en/of prospecten op de lijst, wat betekent dat we tot juni bezig zijn met gesprekken. We hebben leuke reacties gekregen en het belooft mede dankzij hen een mooi tenue te worden.
  • In de Zadelpen is ruimte ontstaan voor sponsoren die TCP willen ondersteunen en waarbij de bedrijfsnaam wordt gepubliceerd. Als bestuur kijken we uit naar nieuwe adverteerders.

Verder zijn we dieper ingegaan op ons Jubileumjaar. Op 19 oktober 2021 bestaat TCP 40 jaar. De vraag is hoe we dat vieren in deze tijd. TCP zal TCP niet zijn als er geen leuke activiteiten worden georganiseerd. Ze zullen te maken hebben met de doelstellingen binnen TCP: toeren, goede doelen en samen. Het wordt vooral gezellig, samen met het maken van de nodige kilometers.

We starten in oktober met een receptie rondom 40 jaar TCP. In de loop van het jaar gaan we daar voorbereidingen voor treffen, want vanaf oktober zal er toch meer mogelijk kunnen zijn?

Er komt in elk geval een extra editie van de Zadelpen, die 40 jaar TCP in beeld zal brengen.

Volg de berichtgeving de komende maanden. 40 jaar TCP, daar moeten we wat mee!!

Blijf voor nu vooral lekker trainen. Laten we daarbij de Coronaspelregels NIET vergeten. Rijd alleen of met maximaal twee personen. Als we daar Corona mee kunnen voorkomen, kunnen we eerder gezamenlijk op de fiets. Blijf gezond…

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene     

Er is zelfs een boek geschreven over de eenzame fietser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *